Darovali smo 100 torti (FOTO)

Feb 20, 2023 | Novosti

U subotu, 18. veljače na Trgu Stjepana Radića u Gospiću održana je svečana podjela torti za dvoje sretnim dobitnicima našeg darivanja. Dvadeset dobitnika odabrano je putem naših društvenih mreža na kojima smo izgradili Most ljubavi, a ostalih 80 sretnika izvučeni su u poslovnicama kako bi im se zahvalili za vjernost.

Na samoj dodjeli podijeljeno je preko 60 torti, a ostali dobitnici svoje torte će preuzeti u odabranim poslovnicama. Za atmosferu se pobrinuo DJ Heć, a osim u tortama, svi posjetitelji mogli su uživati i u besplatnoj degustaciji preko 300 krafni, uoči Fašnika.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo svima koji su došli zajedno s nama slaviti ljubav, kao i našim slastičarkama koje su osmislile potpuno novu tortu i marljivo napravile svih 100 primjeraka kako bi svi pobjednici uživali u svježim tortama.

Okupljenima se obratio naš direktor, Danijel Tušak:

”Već neko vrijeme na društvenim mrežama ostvaruju se vrlo korektni kontakti, što je urodilo plodom odabira 100 kupaca. Tako smo danas podijelili ”100 torti  za dvoje” kako bi se još bolje povezala ta suradnja i poštivanje s kupcima te na optimističan način povezali sve one koji  vjeruju da je pokretač svega ljubav.

Svima nama potrebno je još više ”pozitive” i dobrih vijesti, pogotovo u ovim zimskim vremenima kada se u medijima pojavljuju samo krizne poruke, katastrofe i tragedije. Mi smo  tim koji radi i stvara s ljubavlju u našoj pekari te želimo kroz ovu akciju skrenuti pozornost na važnost povezivanja bez obzira odakle tko dolazi. Imali smo priliku još prošle godine ugostiti i počastiti brojne ukrajinske izbjeglice, a to ćemo učiniti i ove subote uz naše sugrađane, budući da smo pozvali sve koji žele da nam se pridruže na svečanosti uručenja torti, a za sve smo osigurali besplatne krafne.”

Nadamo se da će biti još mnogo ovakvih druženja. Hvala Vam.

Skip to content